Voorwaarden

 

Verzendwijze

Per post: Alle bestellingen worden door de postbode op het door u opgegeven afleveradres aangeboden.  Alle artikelen zijn geprijsd exclusief verzendkosten / orderkosten in Nederland. Per zending betaalt u € 4,95. Besteld u meer dan € 100,00 verzending in Nederland gratis.

De verzendkosten voor België zijn anders. I.v.m. grootte en gewicht van de verzending gelden hiervoor andere tarieven.

Tarieven België:

0-2 Kg. € 13,00

2-5 Kg. € 19,95

5-10 Kg. € 25,00

Pakket plus traceerbaar (Post.nl)Voor orders uit België voorkopen wij geen batterijen en accu's en producten waar een accu inzit. I.v.m.afzonderlijke heffing van de Belgische overheid (BeBat) 


 Betaalwijze

U kunt op de onderstaande wijze betalen:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Dit geldt niet voor België.

 

Vooruitbetaling

U kunt het orderbedrag overmaken op rekeningnummer NL39 INGB 0672909561 (ING Bank) t.n.v. Brigatti Electronics. Bij vooruitbetaling zal 1 werkdag na binnenkomst van de betaling de levering plaatsvinden. Mits het betreffende artikel op voorraad is. Aan deze betalingsvorm zijn geen extra kosten verbonden.

IBAN: NL39 INGB 0672909561

BIC/Swiftcode: INGBNL2A

Afhalen 

U kunt de bestelde artikelen ook afhalen via de balie. Dit gebeurt in overleg (i.v.m. al dan niet voorradig zijn van de betreffende artikelen).

De verzendkosten worden bij het afhalen niet verrekend. De spelregels in het kort

Hieronder treft u in samengevatte vorm onze leveringsvoorwaarden aan. De volledige tekst van de "Algemene voorwaarden voor levering van goederen Brigatti Electronics" zijn op deze site te vinden en zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven. Op uw verzoek wordt kosteloos een exemplaar toegestuurd.

Bij alle artikelen staat de prijs inclusief en exclusief b.t.w. vermeld.

Alle prijzen zijn in EURO (€).

Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten in Nederland.

Wij verzenden ook naar België u krijgt dan een aparte persoonlijke bevestiging via de email.  Deze condities zijn anders. I.v.m. grootte en gewicht van de verzending gelden hiervoor andere tarieven.

Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Betalingen per vooruitbetaling, rembours, of voor vaste klanten op rekening.

Bestellingen uitsluitend per e-mail, post of fax.

De producent van hardware en software is altijd aansprakelijk voor de werking en kwaliteit van het product.

Garantiebepalingen van leveranciers wordt 1 op 1 overgenomen.

Er geldt geen minimum ordergrootte.

Retournering, garantie & service

Als een artikel binnen de garantie defect raakt dan verzoeken wij u een email te sturen naar info@brigatti.nl. Met daarin de klacht omschrijving en kopie orderformulier of (kopie factuur / factuurnummer met datum).

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Uw artikel zal worden gerepareerd of vervangen dit gebeurt in overleg met de fabrikant.

Als u een artikel wil retourneren (binnen 14 dagen) dan verzoeken wij u een email te sturen naar info@brigatti.nl. Met daarin kopie orderformulier of (kopie factuur / factuurnummer met datum).

Originele niet beschadigde verpakking (niet open geknipt of gescheurd) met complete inhoud.

Artikel niet beschadigd of gebruik sporen.

Uitgesloten van het retourrecht en ruilen zijn: 

  • Elektronica componenten, halfgeleiders, passieve componenten en service-onderdelen, schakelaars, trafo's..enzovoort...
  • Batterijen en Accu's
  • Voedingen
  • Kabel of kous per meter van de rol
  • Gereedschap
  • Spuitbussen
  • Lampen

 

Brigatti Electronics zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.


Privacy verklaring:

De persoonlijke informatie die u via deze website invult, wordt alleen voor interne doeleinden gebruikt en zal niet worden overgedragen aan derden.

Informatie m.b.t. bank/giro nummers wordt via een beveiligde (SSL) sessie afgehandeld